جواد کریمیقدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سراج24 با اشاره به تئوری های هاشمی برای اداره کشور اظهار داشت: در دولت سازندگی و در عرصه سیاست خارجی منطق امام و انقلاب به فراموشی سپرده شد و این دولت در صدد بود تا این منطق زدوده شود.
وی افزود: آقای هاشمی معتقد است که هر اتفاق مثبتی که در طول 35 سال پس از انقلاب رخ داده در دوره ریاستجمهوری وی بوده و در سایر دولتها و به ویژه دولتهای اخیر کار خاصی انجام نشده است.
نماینده مشهد اظهار داشت: از سوی دیگر در عرصه اقتصادی دولت آقای هاشمی بر این اعتقاد بود که ثروت باید در اختیار سرمایهداران و صاحبان ثروت و صنعت بماند و توزیع ثروت میان اقشار ضعیف بر خلاف تفکرات اقتصادی آنها بود.
این نماینده مجلس گفت: در هر عرصهای که در دوره سازندگی به آن نگاه شود مشکلات زیادی مشاهده میشود و علت اصلی تحول پس از این دوره نارضایتی مردم از این مسائل بود.
کریمیقدوسی تصریح کرد: شکاف طبقاتی در دوره ریاستجمهوری هاشمی روزبهروز بیشتر میشد، خوی اشرافیگری و ادبیات دوره طاغوت زنده شد و از سوی دیگر سبک و روش زندگی به سبک و روش دوره سلطنت پیش میرفت.



